Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Φαβορί ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018, αουτσάιντερ ο ΠΑΣ Ξιφιανής, ελπίζουν οι Ελπίδες Προμάχων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Με πρωταθλητή τον ΑΣ Σεβαστιανά στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του και θα ακολουθήσουν τα play off για να δούμε τις ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο.

Πέρα από τον πρωτοπόρο ακολουθεί ο ΠΑΣ Ξιφιανής που προβάλει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία και το τρίτο της βαθμολογίας που αυτή την στιγμή είναι οι Ελπίδες Προμάχων, που θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαραζ με τον τριταθλητή του άλλου ομίλου, για το εισιτήριο της ανόδου.

Πιο πίσω ακολουθούν οι Ελπίδες Προμάχων που έχουν να καλύψουν μια δύσβατη διαδρομή, ωστόσο επειδή στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται θα παλαίψουν μέχρι το τέλος.

ΑΣ Σεβαστιανα 2018

25 βαθμοί 

8 νίκες, 1 ισοπαλία, 0 ήττες

Έχει πετύχει 26 τέρματα και δέχθηκε 6 τέρματα.

Σκόρερ

Χατζηβασιλειάδης 6

Σκοπέτσι 4

Αποστόλου 4

Θεοδώρου Π. 3

Παπαδόπουλος Α. 1

Παπαδόπουλος Δ. 1

Κάλα 1


ΠΑΣ Ξιφιανής

19 βαθμοί

6 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες

Έχει πετύχει 31 τέρματα και δέχτηκε 10 τέρματα.

Σκόρερ

Λεμονάκης 6

Τσιμτσιρίδης Ν 5

Παπαδόπουλος 5

Φαφούτης 4

Αθανασιάδης 2

Δούμος 2

Μητεόπουλος 1

Τσιμτσιρίδης Η. 1

Κιρπατσάς 1

Σαμαράς 1


Ελπίδες Προμάχων

14 βαθμοί

4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες

Έχει πετύχει 17 τέρματα και δέχτηκε 17 τέρματα.

Σκόρερ

Σέλκος 5

Μητσάνης 3

Ταραλίδης 1

Ασαλέας 1

Μπάτσης 1

1 σχόλιο:

  1. Ο Α.Σ.Σ ήδη πανηγυρίζει την άνοδο και έχει βάλει σκοπό την εμφάνιση του στον τελικό του κυπέλλου. Έχουν τυπωθεί μπλουζάκια που μπροστά θα γράφουν " ΑΣΣ Α' Ερασ/ κη" και πίσω " Ήμουν και εγώ στον τελικό του '22."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365