Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Τρείς πρωταγωνιστές στον 2ο όμιλο, μάχη μέχρι το τέλος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Συναρπαστική μάχη γίνεται στον δεύτερο όμιλο της Β’ Συναρπαστική μάχη γίνεται στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, όπου με την λήξη του πρώτου γύρου πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο ιστορικός Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ακολουθεί κατά πόδας ο νεοεπανεμφανισθείς Κεραυνός Μεσσιανού, που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με παιχνίδι περισσότερο και μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με την πορεία του.

Λίγο πιο κάτω ο Φίλιππος Γιαννιτσών που καταδιώκει το δίδυμο των πρωτοπόρων και ελπίζει να κάνει κάποια στιγμή την προσπέραση.

Μέχρι το τέλος αναμένεται μεγάλη μάχη από τις τρείς ομάδες για την κατάληψη των δύο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία και την τρίτη στον αγώνα μπαραζ με τον τριταθλητή του άλλου ομίλου.

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης*

21 βαθμοί.

7 νίκες, 0 ισοπαλίες, 0 ήττες.

Έχει πετύχει 30 τέρματα και δέχθηκε 4 τέρματα.

Σκόρερ

Σκαπέρδας 10

Γαβριηλίδης 6

Γκόγκος Δ. 3

Παπαχρήστου 2

Ιωαννίδης 2

Τσιρακίδης 2

Νήρας 2

Γκόγκος Σ. 1

Βοτάρης 1

Χατζηβασιλειάδης 1 


Κεραυνός Μεσσιανού

21 βαθμοί.

7 νικες, 0 ισοπαλίες, 1 ήττα.

Έχει πετύχει 26 τέρματα και δέχθηκε 6 τέρματα.

Σκόρερ

Κοσκινόπουλος 12

Δομουχτσίδης 4

Πανταζίδης Α. 2

Στεφανίδης 2

Αλεξιάδης 2

Σεραφειμίδης 2

Πανταζίδης Ε. 1

Κοτσίνης 1


Φίλιππος Γιαννιτσών

18 βαθμοί.

6 νίκες, 0 ισοπαλίες, 2 ήττες.

Έχει πετύχει 20 τέρματα και δέχθηκε 4 τέρματα.

Σκόρερ

Τσαρτσαράκης 7

Μουστάκας 4

Μητώνας 3

Καρπάτσης 2

Χριστοφόρου 1

Σιδηρόπουλος 1

Παπαδόπουλος 1

Αυτογκόλ 1

Ένα ματς λιγότερο.

3 σχόλια:

  1. Κι έτσι όμως σύμφωνα με την τροποποιημένη προκήρυξη είναι εντελώς άδικο για τον 2ο όμιλο που έχει 9 ομάδες ενώ ο 1ος μόνο 6. Μάλλον στην Ένωση δεν μπορούν να μοιράσουν 2 γαϊδάρων άχυρο! Ποιος θα διαφωνούσε με το δίκαιο μοίρασμα 2 από τον 1ο και 3 από τον 2ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ σοβαρά σου λέω ότι την νέα σεζόν θα έχει Α1 και Α. Έτσι όπως πάει το πράγμα σε δύο τρία χρόνια θα έχει 6-7 ματς στον κάμπο και 3-4 στα ορεινά.
      Το άχυρο θα είναι επαρκές.

      Διαγραφή
    2. Α και Β θες να πεις 5:10, δεν θα υπάρχει λόγος να υπάρχουν Α1 και Α.
      aridaia365 δεν ήταν κακό να βάλεις το πρώτο σχόλιο που έκανα για την προκήρυξη και να πεις mea culpa είδαμε μόνο την αρχική προκήρυξη και τώρα που είδαμε την τροποποιητική το διορθώσαμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365