Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Βέροια: Κατέληξε 42χρονος ανεμβολίαστος – Ζητά νεκροψία η οικογένεια

Οι οικογένεια του 42χρονου θέτει ζητήματα σχετικά με τον τρόπο που έγινε η νοσηλεία
Ένας 42χρονος στη Βέροια έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, με την οικογένειά του να ζητά νεκροψία, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες νοσηλείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 42χρονος άνδρας νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο της Βέροιας, στην κλινική COVID του νοσοκομείου, και το πρωί της Πέμπτης, επιδεινώθηκε η κατάστασή του, στην συνέχεια όμως έχασε τη μάχη.

Επιχειρήθηκε από τους γιατρούς να διασωληνωθεί, και κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης υπέστη οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, και αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση και αιτία θανάτου του άτυχου 42χρονου.

Οι οικογένεια του 42χρονου θέτει ζητήματα σχετικά με τον τρόπο που έγινε η νοσηλεία του όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα σημειώθηκε και ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αδερφό του θανόντος, ο οποίος ζήτησε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας του 42χρονου, με αποτέλεσμα τα πράγματα να οξυνθούν και με τον ίδιο να ζητά νομική προστασία. Ο 42χρονος ήταν ανεμβολίαστος και μάλιστα είχε υποβληθεί σε 3 rapid test.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365