Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 43χρονο γιο του!

Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς
Οικογενειακή τραγωδία συνέβη την Τρίτη στο χωριό Ρύζια, στο Κιλκίς.

Λίγο μετά τις 08:00 σήμερα το πρωί, 71χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε μέσα στο σπίτι τους τον 43χρονο γιο του.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του άτυχου άνδρα.

Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365