Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Γιορτινό δώρο στους φίλους της Δόξας Μαυροβουνίου με μεταγραφή βόμβα (BINTEO)

Ήταν το δώρο του προέδρου Χρήστου Καραντίνα

Μεγάλο μεταγραφικό μπαμ για την Δόξα Μαυροβουνίου, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο έμπειρος στράικερ Δημήτρης Λαφαζανίδης, ένας παίκτης με θητεία σε αρκετές και αξιόλογες ομάδες, αποτελεί πλέον και επίσημα παίκτης των Μαυραετών.

Ήταν το δώρο του προέδρου Χρήστου Καραντίνα ενόψει της ονομαστικής του εορτής στους φίλους της ομάδας.

Μια κίνηση που δείχνει την αρχή της ενίσχυσης της ομάδας, για την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με μοναδικό σκοπό την καταδίωξη των πρωτοπόρων και φυσικά την ανάληψη μιας προνομιούχου που θέσεως στον βαθμολογικό πίνακα.


3 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά σε όλους. Χαρούμενα Χριστούγεννα!!
    Χρόνια Πολλά Λουτσεσκου, είχες δεν είχες, όλοι στο Κολντε Μπάμπω και εσύ καπαρωσες τον Λαφα.
    Καλή επιτυχία στους στόχους σας.
    Απ...........ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα άλλα δωράκια Λουτσεσκου θα έρθουν με το Σούρβα μπάμπω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365