Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Βαθμό Χρυσάφι ο Αλμωπός στον Βόλο, μέσα σε ένταση

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης - Επιμέλεια, αποστολή στον Βόλο Αντώνης Καρατζίδης

Ένας κακός Αλμωπός, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία χρυσάφι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και σκορ 1-1


Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά,  χωρίς κάποιες σοβαρές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.


Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο 41' με άψογη κεφάλια του Siafa γράφοντας το 1-0.


Στο 2ο ημίχρονο οι κυανόλευκοι του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησαν να πατήσουν μπάλα και να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, κάτι το οποίο κατάφεραν με τον Χρήστο Ρόβα στο 88' ο οποίος με ανάποδο ψαλίδάκι, πέτυχε ένα από τα ομορφότερα τέρματα της χρονιάς στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2. 


Μετά το γκολ υπήρχε ένταση στην αναμέτρηση με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδα να πετάνε διάφορα αντικείμενα.


Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης (85’ Χατζής), Να’ά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Κουντουριώτης  (73’ Μαρκοπουλιώτης), Κιτόκο, Σιαφά, Κατσούκης (78’ Σουλεϊμάν), Βερνάρδος.


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σέχου (85’ Αδαμίδης), Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (76’ Γιουκούδης), Ρόβας, Τριανταφυλλάκης  (72’ Μπακούτσης), Γιαλαμούδης (72’ Πρίκας), Ρίμπας (85’ Καράμπελας).

4 σχόλια:

  1. Ας πιουνε λιγο τσιπουρακι και τα σχετικατους οι Βολιοτες φιλαθλοι να ηρεμησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε σίγουροι ότι πρόκειται για φιλάθλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους Βολιώτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο σε όλα τα παιδιά.Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά της διοίκησης και όσους βοηθάνε οικονομικά .Άξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365