Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστής κόλλησε επίτηδες κορονοϊό για το πιστοποιητικό και τελικά… πέθανε η μητέρα του

Άκουγε αντιεμβολιαστή γιατρό

Εντελώς ανάποδα του βγήκε η «εξυπνάδα» ενός αντιεμβολιαστή στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος κόλλησε επίτηδες κορονοϊό για να πάρει πιστοποιητικό νόσησης και να μπορεί να μπαίνει και σε κλειστούς χώρους χωρίς να κάνει εμβόλιο.


Ωστόσο αυτό που δεν υπολόγισε ο αντιεμβολιαστής ήταν οι ολέθριες συνέπειες των πράξεών του, αφού τελικά κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη μητέρα του η οποία πέθανε!


Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία συγγενικού μέλους στη Voria.gr. 


Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο, και εσκεμμένα δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Ως εκ τούτου, ο άνδρας κόλλησε κορονοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο άνδρας πίστευε ότι ο νέος κορονοϊός είναι μία… απλή γρίπη.


Είχε καθυστερήσει να εμβολιαστεί επηρεασμένη από τους γύρω της

Σύμφωνα με το Voria.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε καθυστερήσει τον εμβολιασμό της καθώς φοβόταν για τις επιπλοκές και είχε επηρεαστεί από τις διφορούμενες απόψεις του περίγυρού της. Η ηλικιωμένη γυναίκα επέλεξε να εμβολιαστεί τελικά μετά την επιβολή περιορισμών στην είσοδο σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, καθώς και μετά την προτροπή του οικογενειακού της κύκλου.


Είχε προλάβει να κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον γιο της, ο οποίος είχε μολυνθεί με τον κορονοϊό αλλά δεν το γνώριζε ακόμα, χωρίς να φορούν μάσκα. Ο αντιεμβολιαστής γιος της ηλικιωμένης παρουσίασε συμπτώματα μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του, ενώ η ηλικιωμένη εμφάνισε συμπτώματα της λοίμωξης Covid-19 λίγες ημέρες αργότερα.


Άκουγε αντιεμβολιαστή γιατρό

Σύμφωνα με τις πληρορφορίες, ο αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της νόσησής του. Ο συγκεκριμένος φέρεται να του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό και όχι οι ανεμβολίαστοι, καθώς οι πρώτοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο, και τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του αντιεμβολιαστή το νοσοκομείο, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν έντονη δύσπνοια και χρειάζονταν οξυγόνο. Ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται να τους συμβούλεψε να έχουν μηχάνημα παροχής οξυγόνου στο σπίτι, αλλά να μην επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός έπεσε κάτω από 90.


Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα η ηλικιωμένη κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο σε καθημερινή βάση.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιεμβολιαστής γιος αρνείται μέχρι και σήμερα ότι κόλλησε εκείνος τη μητέρα του.


Αντιθέτως υποστηρίζει ότι η μητέρα του, ούσα μερικώς εμβολιασμένη, ήταν αυτή που τον κόλλησε. Παραμένει, δε, αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

7 σχόλια:

  1. και σε χωριό της Ανατολικής αλμωπίας ακούμε για έργα και ημέρες αντιεμβολιαστών και μαλιστα σε φορέα του Δημοσίου κλπ κλπ.Αγαπητοί κύριοι και κυρίες με εργοδότη εαν επιθυμείτε να κρατήσετε τις προσωπικές σας απόψεις παραιτηθείτε απ τον εργοδοτη που σας καταπιέζει και εκφραστείτε ελεύθερα.Πρώτα παραίτηση και μετά εξυπνάδες .
    Ειδικά σε φορείς υγείας η απόλυτη παράνοια.Απόφοιτοι Λυκείου και Γυμνασίου μπήκαν στο Δημόσιο χωρίς ασεπ και έχουν και άποψη.
    Η συγνώμη απ αυτους εφ όρου ζωής δεν γίνεται δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοείς με εργοδότη το δημόσιο να παραιτηθούν και μετα να διαμαρτυρηθούν.ο δημόσιος υπάλληλος πρέπει να σέβεται το χέρι που τον ταίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή με λίγα λόγια έζησε ο ανεμβολιαστος γιος και πέθανε η εμβολιασμενη μητέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με μια δόση δεν θεωρείσαι εμβολιασμένος. μην διαβάζεις οτι θες. και επίσης δες και τις ηλικίες. η εξυπνάδα που νομίζεις οτι πέταξες ειναι απλά ψεκασμένη ηλιθιότητα

      Διαγραφή
    2. Σωστός 6:48 μ.μ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!
      Πες τα! Αμέσως να πουν την ανεμβολίαστη εξυπνάδα τους!

      Διαγραφή
  4. έστω και με μια δόση θεωρελισαι εμβολιασμένος και οχι ανεμβολιαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεμβολίαστος θεωρείσαι. Εμβολισμενος πλήρως για να μπορεί να αναπτύξει ο οργανισμός αντισώματα θεωρείσαι 14 μέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό. Γι αυτό και τότε μπαίνει σε ισχύ το πιστοποιητικό

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365