Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Παιχνίδι φωτιά την Τετάρτη στα Σεβαστιανά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ραντεβού με την ιστορία του έχει την Τετάρτη στις 14.30 στην έδρα του ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018, καθώς υποδέχεται τον ιστορικό Ολυμπιακό Γαλατάδων, με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης που οδηγεί στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Μπορεί τις ομάδες να τις χωρίζουν δύο ολόκληρες Κατηγορίες, ωστόσο τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ακατόρθωτο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με τον βασιλιά των σπόρ.

Οι γηπεδούχοι του Αβραάμ Πετρίδη, μια ομάδα Β’ Κατηγορίας, ως άλλος Δαυίδ καλείται να κοιτάξει στα μάτια τον Γολιάθ που δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων του Νίκου Τσιρογιάννη, ομάδα της Α1.

Ένας προημιτελικός που αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία και από τις δύο ομάδες, παρότι πολλές φορές ο θεσμός του κυπέλλου δεν αποτελεί μεγάλο κίνητρο για κάποιες ομάδες, σίγουρα όμως μια πρόκριση στα ημιτελικά περνάει στην ιστορία και οι δύο ομάδες δεν θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη.


Προημιτελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας

Τετάρτη 29/12/2021

Γήπεδο Σεβαστιανών

Ώρα 14.30

ΑΣ Σεβαστιανά 2018 - Ολυμπιακός Γαλατάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365