Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Αλμωπός: Σύντομα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο αρχηγός Ραφαήλ Πέττας

Τον αρχηγό του Αλμωπού περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην δράση ο Γιώργος Τυριακίδης
Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο αρχηγός του Αλμωπού Ραφαήλ Πέττας, ο οποίος με τη νέα χρονιά αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη.

Ο 25χρονος μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο πριν 1,5 μήνα, σε ένα φιλικό του Αλμωπού με την δεύτερη ομάδα και από τότε δεν έχει αγωνιστεί, ενώ μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του την Ζάκυνθο όπου και συνεχίζει την αποθεραπεία του, η οποία πηγαίνει εξαιρετικά.

Τον αρχηγό του Αλμωπού περιμένει πως και πως να επιστρέψει στην δράση ο Γιώργος Τυριακίδης, ο οποίος γνωρίζει καλά την αξία του και υπολογίζει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365