Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Σημαντικές ανακοινώσεις από την ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τις ανακοινώσεις

Δείτε τις ανακοινώσεις:


ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας , αποφάσισε ομόφωνα να καλυφθεί η αποζημίωση διαιτησίας για μία ( 1 ) αγωνιστική ημέρα για όλα τα σωματεία της δύναμής μας, που αγωνίζονται ως γηπεδούχοι, από το ταμείο της Ένωσης, αρχής γενομένης από το Σ/Κ 11/12-12-2021.


Αιτήματα σωματείων


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Σ/Κ 18/19-12-2021, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

5 σχόλια:

  1. Ερώτημα προς επιτροπή.
    Γιατί ως σήμερα δεν έγινε πρωινό παιχνίδι της Α, στην περιοχή Γιαννιτσών;
    Όλα τα πρωινά της Κυριακής έχουν γίνει σε Μαυροβούνι, Πρ.Ηλια, Μεγαπλάτανος και Ριζοχωρι. Δεν πρέπει να υπάρχει ίσος προγραμματισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο είναι τα Γιαννιτσά με εσάς;
    Άλλο επίπεδο λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βλέπω το επίπεδο σας!! Από τις 5 ομάδες των Γιαννιτσών, όλες είναι στις πρώτες θέσεις.

      Διαγραφή
  3. Κυρία μου (5.45), για ποδόσφαιρο μιλάμε και όχι για πεντικιούρ και ςυομσαληθοεπ που έχετε επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε αδερφαρα εσύ 6.29

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365