Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Χάρισαν χαμόγελα στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Δελτίο Τύπου

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι πολύ ιδιαίτερες, γεμάτες από συναισθήματα, χαρά, δώρα και αγάπη.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα ο Όμιλος Επιχειρήσεων «Βάκκος Νικόλαος», ο κ. Τσεντεμίδης Στυλιανός, ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας «Τσεντεμίδη» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας, ανέλαβαν την εξαιρετική πρωτοβουλία να προσφέρουν δώρα, εκλεκτά εδέσματα και παραδοσιακά προϊόντα στους μαθητές του σχολείου, φωτίζοντας τις καρδιές και τα πρόσωπά τους με χαρά, ευτυχία και πολλά χαμόγελα.


Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την ευγενική σας χειρονομία και σας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά!


Με εκτίμηση,


Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365