Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Απρόσμενη ήττα για τον Εδεσσαϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Απρόσμενη ήττα για τον Εδεσσαικό, καθώς στα τελευταία λεπτά με δυο φαρμακερές αντεπιθέσεις ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης πήρε την νίκη με σκορ 2-0 και τον γκρέμισε από την κορυφή. 

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και εμφανίστηκαν αδικαιολόγητα χαλαροί, με αποτέλεσμα να το πλήρωσαν με μια ήττα-μαχαιριά που τους κόστισε την κορυφή και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο τρίποντο που τους έδωσε βαθμολογική ανάσα.

Καθοριστική για το άτυχο αποτέλεσμα του Εδεσσαϊκού ήταν η αποβολή του Κυζιρίδη στο 60’, για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης. Στο 75’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μεληκιώτη. Στο 88’ ο Σάλλα με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Πάλλας στο 90’, παγώνοντας κυριολεκτικά το γήπεδο.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τζάμος, Γκίτσος, Τσάγκας (Καστοριάς).

Συνθέσεις:

Εδεσσαικός: (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου (72’ Μαυρόπουλος), Προύντσης (85’ Αηδονίδης), Ντόγος (72’ Κατικαρίδης), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Σπαρτιάτης (46’ Ταουσάνης).

Κτηνοτροφικός Αστέρας: (Γιώργος Βλάχος)

Παπανικολάου, Κωστούλας, Χαματάι (90’+1’ Δούμας), Σάλλα, Μπαλίτσας, Πάλλας, Αποστόλου (76’ Αλεξανδρής), Ρούσσης, Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης, Λιάκος.




1 σχόλιο:

  1. Τα παράπονα σας στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ20 Δεκεμβρίου 2021 στις 4:05 π.μ.

    «Διαμαρτύρεται» ο Εδεσσαϊκός για πέναλτι, αλλά διαμαρτύρονται και πολλές άλλες ομάδες για τα πολλά "μαϊμού" πέναλτι που καταλογίστηκαν εις βάρος τους, στα φετινά παιχνίδια με τον Εδεσσαϊκό. Τέτοια εύνοια, ούτε στην ομάδα του χοντρού ναρκέμπορα του μεγάλου λιμανιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365