Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Παιχνίδι - Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στους Γαλατάδες, με τελικό νικητή τη Δόξα

Δείτε τις φωτό

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με εφτά γκολ, είχαν οι 200 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου στους Γαλατάδες, ανάμεσα σε δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Α1, τον τοπικό Ολυμπιακό και τη Δόξα Μανδάλου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 3-4. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Δόξα, καθώς στο 15' άνοιξε το σκορ με τον Μιχάλη Στεργίου, μετά από πολύ ωραία σέντρα του Γιάννη Αναστασιάδη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν 10 λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μιχαηλίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ. 


Στο 40' ο εξαιρετικός, Έλτον Τσουλχάι που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τη Δόξα σημειώνοντας το 1-2 με συρτό σουτ έξω απ' την περιοχή, για να φτάσουμε στο 45' όπου ο Δημήτρης Μουχτάρης με ένα καταπληκτικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο παράθυρο, έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 2-2. 


Στην επανάληψη η ομάδα του Δήμου Αγγελάκη μπήκε αποφασισμένη και στο 49' ο Έλτον Τσουλχάι σέρβιρε στον Γιάννη Αναστασιάδη, με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά για το 2-3. Στο 55' η Δόξα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων, με τον Γιώργο Καμπάνη να γράφει το 2-4 από κοντά, μετά από γύρισμα του Στέλιου Μουρουζίδη και στη συνέχεια οι Μαυραετοί ξόδεψαν αρκετές ευκαιρίες για ένα πέμπτο τέρμα. 


Οι ερυθρόλευκοι πρόσπαθησαν να αντιδράσουν μείωσαν σε 3-4 με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη στο 90', χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι περισσότερο απ' το παιχνίδι. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ραμπούσης, Κωνσταντινίδης, Τσαλκάνης.


Δείτε τις φωτό:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365