Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Επικρατέστερο σενάριο τα μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά – Τι θα περιλαμβάνουν

Η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει αύριο 27/11
Νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έρχονται αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο.

Η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει αύριο 27/11 με την κυβέρνηση να έχει ζητήσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς τις προτάσεις τους για τα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΊ, το δεύτερο πακέτο μέτρων που έρχεται θα περιλαμβάνει έμμεσο κλείσιμο κέντρων διασκέδασης καθώς «στο τραπέζι  των ειδικών» έχει τεθεί η απαγόρευση ορθίων, η απαγόρευση μουσικής (μέτρο που ενδεχομένως θα επηρεάσει και την εστίαση στην οποία υπάρχει μουσική, ειδικά ζωντανή) ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο μείωσης ωραρίου λειτουργίας, με τα μαγαζιά να κλείνουν στις 23:00 ή 00:00).

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται μέτρο επέκτασης της τηλεργασίας.

Όσον αφορά τα σχολεία, οι ειδικοί έχουν αναφέρει πως δεν θα προχωρήσουν σε αλλαγή πρωτοκόλλου, αφού το ήδη υπάρχον είναι αρκετά αυστηρό και ήδη αποδίδει, εντούτοις συζητείται η αναστολή εκδρομών.

Τέλος, δύο είναι τα σενάρια όσον αφορά τα γήπεδα με τους ειδικούς να προσανατολίζονται είτε σε περιορισμό της πληρότητας είτε σε διεξαγωγή των αγώνων χωρίς θεατές.

6 σχόλια:

  1. Πηρατε τις ζωές σας πισωωω χαχαχ 🤣🤡 ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν έχει κάποιος κάποιο καλύτερο σχέδιο να μας το πει ρε παιδια...τόσες κυβερνησεις προσπαθούν με όσες δυναμεις έχουν...εσείς οι αντιδραστικοί,πάλι ξέρετε κάτι παραπανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μάστορα έχουμε ένα σχέδιο νά μήν βγαίνει ό κάθε μαλακουπιτουρας στην τηλεόραση καί μας ζαλίζει τά ουμπαλα, γιατί ό καθένας που βγαίνει λέει κάτι διαφορετικό καί έχουν μπερδέψει τόν κόσμο πού τούς ακούει, νά βγεί κάποιος πού νά είναι εκτός τού συστήματος καί αξιόπιστος επιστήμονας,αν και έχουν βγεί κάποιοι τούς οποίους τούς βλέπουμε μόνο σέ περιφερειακά κανάλια και στο ίντερνετ.

      Διαγραφή
  3. Τώρα παιδιά καλό ξεχειμώνιασμα τά κεφάλια μέσα κι ας περιμένουμε τό καλοκαίρι, τότε θά ανοιξουνε τά πάντα καί πάλι τό χειμώνα θά έχουμε τά ίδια, τό έχουμε εμπεδωση πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχεδιο με τα σχολεία απέτυχε γιατί κολλησαν γονείς εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, γιαγιάδες παπουδες. Δε μπορεί μια τάξη να έχει πάνω από 20 παιδιά και για τα παιδιά του Λυκείου που έναι πιο ωριμα να πάρου προφυλάξεις αντε το καταλαβαινω , τα παιδιά του Δημοτικου είναι εκτεθειμένα μαζί και οι οικογένειες τους και από οτι είπε νομιζω η κ.Λινού τα παιδιά που νόσησαν θα έχουν μακροχρόνιες συνεπειες ακόμα και στο I.Q να παει στα κομμάτια το I.Q στα ζωτικά όργανα των παιδιών να μη βγει κάποιο θέμα.. Τηλεκπαιδευση τουλάχιστο στα δηματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν σε μια αιθουσα βρίσκονται 25-27 παιδια συν ο εκπαιδευτικός ...τι αποτελεσμα μπορεις να περιμενεις. σχολεια, μεσα μαζικης μεταφορας....και οπου αλλου υπαρχει σαρδελοποιηση φυσικο ειναι να μεταδιδεται ο ιος. αλλα ξεχασα η κυβερνηση των αριστων εχει παρει ολα τα αριστα μετρα....γι ανα υπερμεταδοσει τον ιο και να πλουτισουν οι κουμπαροι, οι συμπεθεροι και φυσικα οι φαρμακοβιομηχανιες του εξωτερικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365