Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Αλμωπός: Πάει για τη νέα χρονιά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Δείτε το επίμαχο σημείο του ΚΑΠ

Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Εφετείο Αθηνών, το οποίο έκανε αποδεκτή την αίτηση της ομάδας για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Ε.Ε.Α. περί ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής.


Πλέον όλοι στον σύλλογο στρέφουν την προσοχή τους στα αγωνιστικά θέματα. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δεν ορίστηκε, λόγω της ανάκληση του πιστοποιητικού του Αλμωπού.

Από την στιγμή που ο σύλλογος της Αλμωπίας δικαιώθηκε από το Εφετείο την Παρασκευή το πρωί, ήταν δεδομένο βάση του ΚΑΠ της ΕΠΟ πως το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει το Σαββατοκύριακο, αφού όπως λέει ο κανονισμό για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα "η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ τεσσάρων (4) ημερών".

Το παιχνίδι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε την Τετάρτη 22/12, αφού η ομάδα της Νίκης Βόλου δίνει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Θυμίζουμε το πρώτο παιχνίδι στον Βόλο είχε λήξει με νίκη του Παναιτωλικού με σκορ 0 - 1.


Το επόμενο 25-26/12 και μεθεπόμενο 1-2/1 Σαββατοκύριακο δεν έχουν οριστεί αγώνες λόγω των εορτών και θα γίνουν εμβόλιμες τρεις αγωνιστικές τις Τετάρτες 29/12(Ολυμπιακό Βόλου εκτός), 5/12(ΠΑΟΚ Β' εντός) και 12/1(Λάρισα εντός). Ενώ τις Κυριακές 9 και 16 Ιανουαρίου ο Αλμωπός αντιμετωπίζει Τρίκαλα και Απόλλων Λάρισας εκτός.


Μία διαθέσιμη ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα είναι η Τετάρτη 19/1 και αν δεν αλλάξει κάτι είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.


Δείτε το επίμαχο σημείο του ΚΑΠ




2 σχόλια:

  1. Αντε γιατί μας τα έπρηξαν οι αμπαλοι γιατί δεν θα παίξουμε τη Κυριακή αφού δικαιωθηκαμε. Ο ΚΑΠ δεν έχουν ιδέα τη είναι και έλεγαν ότι ήθελαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ε.Π.Ο καί τά συναφή των Ε.Ε.Α. καί η διοίκηση της σούπερ λιγκ 2 κάνουν τά στραβά μάτια εκεί που θέλουν όταν θελουν.Η διοίκηση τής σούπερ λιγκ 2 δεν ειδα νά έχει βγάλει καμία ανακοίνωση στήριξης προς τόν Αλμωπο μα ούτε καί τών αμοιβομενων ποδοσφαιριστών είπε κάτι προς αυτήν την περιεργει απόφαση τής Ε.Ε.Α για την συγκεκριμένη φάση τού προταθληματος, ήταν άραγε νά φρενάρει τό καλό καί καθαρό ποδόσφαιρο τού Αλμωπου; Αυτό ας μας τό πούνε αν μπωρουν κάποιοι υπεύθυνη, τώρα επικαλούνται τόν ΚΑΠ εάν ήταν κανονική ή αγωνιστική πρίν γίνουν αυτά τά καραγκιοζηλικια δεν θά παίζανε, λίγες ομάδες παίζανε κύπελλο καί μετά κάνανε αγώνα τού προγράμματος τής αγωνιστικής; αλλά άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά για κάποιες επαρχιακές ομάδες,δεν πειράζει ό Αλμωπος θά συνεχίσει να παίζει τό καλό ποδόσφαιρο που ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365