Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Ο μητροκτόνος των Γρεβενών βίασε τη μητέρα του πριν την στραγγαλίσει

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 59χρονος γιος πριν στραγγαλίσει τη μητέρα του, την είχε βιάσει

Απίστευτη εξέλιξη με την υπόθεση μητροκτονίας στα Γρεβενά. Ο 59χρονος που είχε σκοτώσει τη γιαγιά του πριν από χρόνια, έπνιξε τη μάνα του αφού πρώτα τη βίασε.


Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 59χρονος γιος πριν στραγγαλίσει τη μητέρα του, την είχε βιάσει.


Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του … έκαψε το φαγητό.


Από την πρώτη στιγμή, ο μητροκτόνος είχε προκαλέσει υποψίες.


Εμφανίστηκε σε Γραφείο Τελετών της περιοχής αρκετές ώρες μετά το φόνο και μάλιστα ζητούσε γρήγορα να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η ταφή, ώστε να μην προκαλέσει υποψίες, αλλά και να μην προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του.


Η μεγάλη χρονική καθυστέρηση καθώς και το ταραγμένο προφίλ του 59χρονου, κίνησαν τις υποψίες των διωκτικών αρχών και ζητήθηκε νεκροψία - νεκροτομή της σορού.


Έτσι οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον γιο της και εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο 59χρονος ομολόγησε, λέγοντας ότι τον έπιασε αμόκ όταν η μητέρα του έκαψε το φαγητό.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας:


Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών.


Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (15-12-2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Γρεβενών, 59χρονος ημεδαπός, γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και του βιασμού.


Ειδικότερα, η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση .


Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές (14-12-2021) εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης.


Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


2 σχόλια:

  1. Στην χώρα της σχιζοφρένειας ζούμε..
    Οι αρχές ενώ ήταν ενημερωμένες ότι ο τύπος γυρνούσε στο χωριό με τσεκούρι δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
    Στο παρελθόν είχε σκοτώσει την γιαγιά του με τσεκούρι!
    Τι νοιάζει στις αρχές?
    Αστυνομία
    Δικαστές
    Εισαγγελείς πρόνοια κτλ
    Ποτε θα πληρωθούν
    Πόσα θα πάρουν
    Ποτέ θα βγούνε στην σύνταξη
    Πόσο εφάπαξ θα πάρουν.
    Τέτοια χώρα δημιουργήσαμε
    Χώρα τεράτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365