Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Πένθος στον Άρη Παλαιφύτου

Δείτε την ανακοίνωση των κιτρίνων

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε όλη η οικογένεια του Άρη Παλαιφύτου, προς τον αθλητή της ομάδας Πέτρο Δεληγιαννίδη, που έχασε τον πατέρα του, με αποτέλεσμα βέβαια και την αναβολή του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Πρ.Ηλία.

Δείτε την ανακοίνωση των κιτρίνων, παρακάτω:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του τερματοφύλακα μας Πέτρου Δεληγιαννίδη για την απώλεια του πατέρα του. 

Ο αγώνας Άρης Παλαιφύτου - Άρης Πρ. Ηλία αναβλήθηκε λόγω πένθους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365