Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία-σοκ: “Γιατροί σε αναστολή είπαν στον γιο μου να μην εμβολιαστεί” λέει μητέρα θύματος

Δείτε το βίντεο

«Πήγε άδικα το παιδί μου. Οπωσδήποτε θα είχε σωθεί (με το εμβόλιο), έστω και μία δόση να είχε κάνει» σημείωσε η μητέρα του θύματος.


Τα όσα αποκαλύπτει στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, η μητέρα του 50χρονου συγκλονίζουν. Δύο γιατροί σε αναστολή ήταν εκείνοι που έπεισαν τον γιο της να μην εμβολιαστεί. «Είχε μπλέξει με παπάδες και με γιατρούς που του έλεγαν μην το κάνεις, το παιδί μου πήγε χαμένο, άδικα. Καταρχήν ήταν δύο γιατροί που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί δεν εμβολιάζονταν και του έλεγαν “εντάξει θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα” και τελικά έφτασε στο τέρμα» τόνισε.


Ενώ όλη η οικογένεια έχει εμβολιαστεί, οι δύο αρνητές γιατροί είχαν καταφέρει να πείσουν τον πατέρα δύο κοριτσιών να μην σηκώσει μανίκι. «Δεν άκουγε. “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν θα πάω στο νοσοκομείο”. Τελικά όταν πήγε ήταν πολύ αργά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν η εντέκατη ημέρα. Εγώ χάρηκα λέω αφού πήγε στο νοσοκομείο θα το ξεπεράσει. Δεν το ξεπέρασε όμως» πρόσθεσε η μητέρα του 50χρονου.


Όπως φαίνεται, ο 50χρονος δεν ήταν ο μόνος που είχαν προσεγγίσει οι αρνητές γιατροί στα Τρίκαλα. «Σε αναστολή ήταν αυτοί οι γιατροί που του το κάνανε, που ήρθαν και μου λένε “εμείς είμαστε γιατροί και βοηθάμε τον κόσμο”. Όπως έκαναν τότε με τον καρκίνο που έβγαζαν τα ψεύτικα φάρμακα, ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμάς τώρα. Τους έδιωξαν από το νοσοκομείο αλλά να τους πάρουν την άδεια. Επιτρέπεται γιατρός να λέει: «μην κάνεις το εμβόλιο, θα περάσει τι θα κάνεις στο νοσοκομείο;» Έλεος. Είχα εμπιστοσύνη και εγώ, ήταν γείτονας εδώ» συμπλήρωσε η μητέρα του άτυχου 50χρονου.

4 σχόλια:

  1. Ενα αρθρο για την καταγγελια που εκανε ο προεδρος του Ποεδην για τα Vip μεθ δν ειδαμε να κανεις.Η ενημερωνε σωστα τν κοσμο η κλειστε το site. Ο,τι σας συμφέρει κάνετε αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν δύο άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα και σας τα παραθέτουμε... Αν δεν προσέχετε την θεματολογία μας καλύτερα να μην σχολιάζετε

      https://www.aridaia365.gr/2021/12/vip.html

      https://www.aridaia365.gr/2021/12/vip_8.html

      Διαγραφή
  2. το σημαντικό είναι που ακόμα κάποιοι δεν μετανιώνουν για την αργοπορία τους να εμβολιαστούν.Επιτέλους έλεγχος σε μοναστήρια μονές και κελιά.. απαιτεί ο απλός κοσμάκης.Τι λένε και καταστρέφουν κόσμο εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365