Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αδιανόητο περιστατικο: Άνοιξαν το φέρετρο και αντίκρισαν άλλον νεκρό

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε χωριό του Έβρου

Το γραφείο κηδειών έκανε λάθος και έφερε από την Αθήνα άλλον νεκρό στο Μαυροκκλήσι Σουφλίου.


Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε χωριό του Έβρου. Οι συγγενείς ενός νεκρού όταν άνοιξαν για πρώτη φορά το φέρετρο στην εκκλησία ώστε ν’ αρχίσει η νεκρώσιμος ακολουθία, σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος τους άνθρωπος.


Σύμφωνα με το Evros-news.gr, όλα αυτά συνέβησαν πριν από περίπου 50 ημέρες στο χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου. Ένας ηλικιωμένος πέθανε από παθολογικά αίτια στην Αθήνα όπου ζούσε και η οικογένεια του αποφάσισε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του. Την σορό του θα μετέφερε στο χωριό από την πρωτεύουσα γραφείο κηδειών.


Συγκεντρώθηκαν λοιπόν η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία για τη νεκρώσιμο ακολουθία, ώστε στη συνέχεια να γίνει η ταφή του στο νεκροταφείο του χωριού. Όταν όμως έφτασε η νεκροφόρα και ανοίχθηκε το φέρετρο για να πουν όλοι το… τελευταίο αντίο, σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι ο νεκρός που υπήρχε μέσα δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος.


Αμέσως ξεκίνησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το συγκεκριμένο γραφείο κηδειών της Αθήνας και διαπιστώθηκε πως έγινε λάθος κατά την παραλαβή της σορού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου όπου είχε πεθάνει ο συντοπίτης μας. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του άλλου νεκρού, οι οποίοι ετοιμάζονταν να θάψουν επίσης έναν άγνωστο τους σε νεκροταφείο της πρωτεύουσας.


Φυσικά η κηδεία στο Μαυροκκλήσι αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, το φέρετρο έκλεισε και πάλι, παράλληλα άλλη νεκροφόρα ξεκίνησε από την πρωτεύουσα για τον Έβρο, μεταφέροντας τον ηλικιωμένο κάτοικο που τελικά θάφτηκε στα νεκροταφεία του χωριού της περιοχής Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365