Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια ιερέων, ήταν ανεμβολίαστοι

Και οι δύο ιερείς ήταν ανεμβολίαστοι

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώνεται στην Πάτρα, με τον κορονοϊό να ξεκληρίζει στην κυριολεξία οικογένεια ιερέων.


Ανήμερα των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον κορονοϊό και όντας ανεμβολίαστος, ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".


Η κατάστασή του είχε θεωρηθεί από την αρχή πολύ σοβαρή και τελικά δεν τα κατάφερε, ενώ ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Πρόκειται, σύμφωνα με το tempo24, για το δεύτερο χτύπημα του κορονοϊού στην οικογένεια, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, επίσης ιερέας, π. Βασίλης Δημητρόπουλος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.


Και οι δύο ιερείς ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ επίσης από κορονοϊό προσβλήθηκαν και νοσηλεύονται και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.


5 σχόλια:

  1. καλα ποσοι εμβολιασμενοι δεν μας λενε μονο οταν προκειται για ανεμβολιαστους τα βγαζουν αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παράδεισο να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο παράδεισο να εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα πει ήταν ανεμβολίαστος αφού και οι Εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν.Το θέμα είναι να μην έρθει η ώρα για το μεγάλο ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πει ότι οι ανεμβολίαστοι, που νοσούν βαριά, πεθαίνουν αβέρτα και οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν σπάνια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365