Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ήττα στην Ημαθία οι Πειρατές (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια, όπου ο Μ.Αλέξξανδρος Τρικάλων επικράτησε με σκορ 2-1 της μαχητικής Θύελλας Σαρακηνών που αγωνίστηκε με ελλείψεις.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους πάντως να είναι καλύτεροι ατην αρχή της αναμέτρησης χωρίς όμως να δημιουργούν ιδιαίτερα στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Παρόλα αυτά στο 26’ ο Βασίλτσης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 56’ έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ιωάννου.

Πριν προλάβουν να χαρούν όμως ο Πιπιλιάρης στο 59’ με ωραία κεφαλιά, ξαναδώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που κράτησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων για την ισοφάριση.

Διατητές ήταν οι κ.κ Φουστάνας, Τσεχελίδης, Νικολής (Μακεδονίας).

Μ.Αλέξανδρος: (Δημήτρης Πρίντζιος)

Διακόπουλος, Πίκος, (62’ Μουρατίδης), Κιρκιλιανίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Βασίλτσης, (62’ Ζιγκερίδης), Χατζόπουλος, Γεωργίου, Κατράνας, Πιπιλιάρης, (65’ Πετράκης), Κιέλο.

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Καραγιαννίδης, Θωμάς Γ., Κιουρτσίδης, Μαντζανάς, Πούπης, (61’ Τσόρμπας), Τούφας, (46’ Μουρίκι), Γεωργίου, Ευθυμιάδης, Ντόγκαρης, Ιωάννου, Παπαδόπουλος.


Δείτε τις φωτό:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365