Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ερχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός και για αλλες ηλικιακές ομάδες - Κι άλλοι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση στο μέλλον οι ανεμβολίαστοι ούτε στους εξωτερικούς χώρους

Μετά την Πρωτοχρονιά θα γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 


Όπως τόνισε, εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν, τόνισε. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί. 


Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο κ. Πλεύρης είπε ότι δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών. 


Επίσης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση στο μέλλον οι ανεμβολίαστοι ούτε στους εξωτερικούς χώρους και τόνισε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι ειδικοί. 

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ειδικοι να φανε ενα κουβα σκ/τα , αντε μας τα κανανε τσουρεκια φτανει πια μαθαμε με το που πλησιαζουν οι γιορτες στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να ήξερα στις τόσες ανακοινώσεις τών κρουσμάτων πού γίνονται στην Ελλάδα θα πρέπει νά έχουμε μείνει λιγότεροι κατά κάποια ποσοστά βάσει των αριθμών πού μας λένε δηλαδή, μήπως λέω στα νούμερα πέφτουν λίγο έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό πού λέω μήπως θέλουν νά επιβάλουν κάποια πράγματα όπως ηλεκτρονικές ταυτότητες και άλλα πολλά???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλεύρης....Βορίδης....Άδωνις Γεωργιάδης...το μέλλον της Ελλάδας...που καταντήσαμε...φάτε μπόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ενταξει...δε θα ερθουν εκλογες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε απλά τραγικοί και χειρότεροι από τους ςς και μεγκελε. Όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές θέλω να δω με τι πρόσωπο θα βγείτε έξω καραγκιοζιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365