Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς ελέω Χρήστου Καραντίνα στην Δόξα Μαυροβουνίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου, Χρήστος Καραντίνας και μοιράζει συνεχώς δώρα στους φίλους της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τον Δημήτρη Λαφαζανίδη, ο οποίος ήταν το Χριστουγεννιάτικο δώρο και τώρα ήρθε η σειρά για το πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Η διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου

ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας

με το νεαρό και πολλά υποσχόμενο ταλαντούχο επιθετικό Βασίλη Σαρρή. Ο νεαρός φορ που ανήκε στην Δόξα Μελισσίου μέχρι πρότινος και σαφώς η απόκτηση του αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή που βλέπει να ενισχύεται αφάνταστα το ρόστερ του, ενόψει της τελικής κούρσας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των μαυραετών ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, είχε αρκετεπς συμμετοχές στις Μικτές της ΕΠΣ Πέλλας και στην συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη.

Για κάποιους λόγους ο υψηλόσωμος άσος αποχώρησε από την ομάδα της Θράκης και επέστρεψε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας και συγκεκριμένα στην Δόξα Μελισσίου.

Πλέον ανήκει στην Δόξα Μαυροβουνίου και οι φίλοι των μαυραετών περιμένουν πολλά από αυτόν, όπως φυσικά και η διοίκηση του Χρήστου Καραντίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365