Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Άλωσαν τα Γρεβενά οι Πειρατές (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παληκαρήσιο διπλό για την Θύελλα Σαρακηνών στα Γρεβενά, που κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του τοπικού Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης με σκορ 2-1 και να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ισορροπημένο, εκτός από τα τελευταία 15’ όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς πάντως να απειλήσουν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίτερα αν ήταν προσεκτικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στις αντεπιθέσεις τους.

Μόλις στο 11’ ο έμπειρος στράικερ των φιλοξενουμένων Γιάννης Γκέσιος με εξαιρετικό γωνιακό σουτ από πλάγια έγραψε το 0-1, ωστόσο στο 28’ ο Παναγιώτης Μπαλίτσας με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 1-1 για τους γηπεδούχους, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 41’ ο Λευτέρης Θωμάς με ωραίο πλασέ πάγωσε εκ νέου το γήπεδο δίνοντας το προβάδισμα στους Πειρατές, που με σωστή τακτική κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφυγαν με τους τρείς βαθμούς της νίκης, από τα Γρεβενά.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσιγαρίδας, (Φθιώτιδας), Δούμτσης, Πάνου (Φλώρινας).

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης: (Γιώργος Βλάχος) Παπανικολάου, Κωστούλας (80’ Δούμας), Συράκος, (56’ Σκέρντι), Κοτζατίσογλου, Σάλα, Μπαλίτσας, Πάλλας, Αποστόλου, (76’ Δημητριάδης), Ρούσης, Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης.

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Καραγιαννίδης, Θωμάς Γ., Ουζούνης, Πούπης, Μαντζανάς, Τούφας, (79’ Παπαδόπουλος), Μουρίκι, Θωμάς Ε., (56’ Κιουρτσίδης), Γκέσιος, Ιωάννου, (46’ Τσόρμπας), Γεωργίου, (88’ Ντόγκαρης)























Πηγή εσωτερικων φωτο: Αετός Γρεβενά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365