Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οργανωμένοι οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου: Τέτοιες κινήσεις μας κάνουν χωριό

Διαβάστε την ανακοίνωση 

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου "Malavetas", για τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας και που σύμφωνα με τους ίδιους μικραίνουν την ομάδα:

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Τελικά κάποιοι στην ομάδα θέλουν να δούν πόσο πίκρα αντέχει αυτός ο κόσμος. Ντροπή στο πάγκο της ομάδας μας που πετούσε μπάλες μέσα για καθυστέρηση όταν προηγούμασταν.

Τέτοιες κινήσεις κάνουν τα χωριά και εμείς χωριό ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, όσο και να θέλουν κάποιοι να μας καταντήσουν.
Απλές κουβέντες. ΣΩΣΤΕ τη κατηγορία...

Ολυμπιακός Βόλου: Κινείται δικαστικά κατά “σχολιαστών” του Facebook

Νομικά έχει κινηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά αυτών που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο σχόλια, με τα οποία έχουν στόχο να βλάψουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Σχετικά με ανυπόστατα σχόλια, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, τα οποία αναρτήθηκαν σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με σκοπό να βλάψουν την ομάδα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Η ΠΑΕ έχει ήδη κινηθεί σήμερα το πρωί νομικά και έχει απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στις δικαστικές αρχές και όλοι αυτοί θα κληθούν να αποδείξουν τα γραφόμενά τους.

Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπάρχει φωτογραφικό υλικό.

Η ΠΑΕ δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και από εδώ και στο εξής θα είναι αμείλικτη.

7 σχόλια:

  1. Τί θέλουν νά μας πούνε τώρα ρε παιδιά αυτοί τού Βόλου διαμαρτύρονται για ποιο λόγο καί ποιους απειλούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει παράπονο ο κόσμος του Βόλου απ την ομάδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε και σ'αυτό δεν φταίει ο Αλμωπος είναι ο νόμος τού ποδοσφαίρου όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ, έτσι έπαθε στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμωπος στο 41 έφαγε το γκολ μετά από τίς τρεις ευκαιρίες πού είχε, έτσι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο αυτοί έχαναν ευκαιρίες καί ό Αλμωπος στο τέλος ισοφάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΛΜΩΠΕ τους εκανες να πετάνε μπάλες για καθυστέρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάτε μήν αρχίσουν να βγάζουν καί τά ρούχα τους,σκασανεεεεεεεεεεεεε κι ας μήν μας δείχνει η ΕΡΤ γιατί λέει τά χωριά θά δείξουμε, από τά χωριά θά τά βρείτε ρε, τούς μπήκε στο μάτι ό Αλμωπος καί γι αυτό κάνανε την κίνηση τής αναστολής αδείας φοβήθηκαν, κύριε Λεουτσακο συμφωνία με ΕΡΤ εγεινε για ποίο λόγο νά δείχνει μόνο κάποιες ομάδες, δηλαδή τά καλά καί συμφέροντα βλέπεις δείχνει Βέροια Λάρισα Ξάνθη, παράγοντες κάποιων ομάδων πού είναι μέσα στην διοίκηση τής σούπερ λιγκ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάθατε τί είπε ο Πλεύρης στην συνάντηση πού είχε με τά όργανα τής σούπερ λιγκ 2 και σούπερ λιγκ 1, οι φίλαθλοι νά κάνουν υπομονή ότι θα παραμείνει τό εξυτελιστηκο ποσοστό τού 10% στα γήπεδα, ό άνθρωπος είναι τρελός για δέσιμο, σέ ανιχτους χώρους καί βάζει 10% έχει ιδέα από μπάλα μάλλον έχασε την μπάλα καί έκανε τρομερό φάουλ πάει για κοκινη κάρτα, από τον Μαρινάκη θά τό βρείτε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365