Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη Γερμανία, lockdown στους ανεμβολίαστους

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού από τον Φεβρουάριο

Υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού ανακοίνωσε η Άνγκελα Μέρκελ από τον Φεβρουάριο. Παράλληλα, ανακοίνωσε και lockdown στους ανεμβολίαστους.


Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού από τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε η απερχόμενη καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Ο σχεδιασμός αυτός βρίσκει σύμφωνο τον νέο καγκελάριο Σολτς, και θα υποβληθεί προς ψήφιση στη Βουλή τις επόμενες μέρες.


Επίσης, η Γερμανία θα επιβάλλει επιπλέον περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο στις κοινωνικές επαφές για τους μη εμβολιασμένους, που μπαίνουν σε ιδιότυπο καθεστώς lockdown.


Οι ομοσπονδιακοί και κρατικοί ηγέτες συμφώνησαν στα ακόλουθα μέτρα:


Περιορισμοί επικοινωνίας για μη εμβολιασμένα άτομα

Η είσοδος σε καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία και κινηματογραφικές αίθουσες θα περιοριστεί μόνο σε εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν αναρρώσει.

Πρόσθετες εξετάσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί

1 σχόλιο:

  1. Σιγά καί να μην γινόταν αφού από εκεί περνει εντολές ο Κούλης,η μόνη διαφορά είναι ότι θά είναι τόν Φεβρουάριο αλλά δεν βλέπω να τιμωρούν με πρόστιμο τούς 60 κι απάνω ενώ ό Κούλης ποιο βαλαντομος έβαλε πρόστιμο.ΟΥ ΝΆ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΘΊΚΙΑ ΤΟΎ ΚΈΡΑΤΑ.Ρε ανεπαγγελτοι πόσοι από εσάς έχετε δουλέψει πραγματικά;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365