Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αερωπός MANDYNAMIC : Απόλυτη ικανοποίηση και σύνθημα ... Ευρώπης από τον μεγάλο χορηγό!

Δήλωση Πέτρου Νίκου
Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier και η κατάκτηση της 2ης θέσης στον Β' Όμιλο από τον Αερωπό Εδεσσας με ορατή την ευρωπαϊκή προοπτική, έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση και ενθουσιασμό στις τάξεις της μεγάλης χορηγού εταιρίας της ομάδας εδώ και 5 χρονιά, MAN DYNAMIC.

Ο Πέτρος Νίκου είναι κατά γενική ομολογία ο άνθρωπος ο οποίος άλλαξε την μοίρα και το επίπεδο του Αερωπού την τελευταία πενταετία, με την στήριξη και του Χρήστου Μαρίνου βέβαια και τον κατέστησαν αναμφισβήτητα ως την κορυφαία αθλητική ομάδα στην ιστορία του Νομού σε διακρίσεις και συμμετοχές στο κορυφαίο επίπεδο ενός ομαδικού σπορ.

Και δεν είναι ένας απλός χρηματοδότης ο κ.Νίκου, αλλά έχει δεθεί πλέον με την ομάδα και την νιώθει σαν οικογένεια του δίνοντας το παρόν στα παιγνίδια της, με την σύζυγό και τα παιδιά του και συνοδευόμενος πάντοτε από τον πιστό νομικό του σύμβουλο Γιώργο Γαΐσίδη, ενώ και όλο το προσωπικό της MAN DYNAMIC βρίσκεται δίπλα στον Αερωπό

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς και της πορείας του Αερωπού MAN DYNAMIC μέχρι σήμερα, ο Πέτρος Νίκου προέβη στην παρακάτω βαρυσήμαντη δήλωση.

"Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες , αποχωρήσεις παικτών και προπονητή και το καλοκαίρι μάλιστα ακουγόταν έντονα. ότι η ομάδα διαλύεται σε αντίθεση με πολύ αισιόδοξα δημοσιεύματα περί υψηλών στόχων που έθεταν άλλοι σύλλογοι της Κατηγορίας.

Ο Αερωπός ,όμως υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει , κόντρα σε κάθε δυσκολία και το απέδειξε στα δύσκολα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Θεωρώ ότι με την "προίκα" των 7 βαθμών στην β" φάση του πρωταθλήματος βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο , όσον αφορά την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Αν έλειπαν μάλιστα κάποια ... φάλτσοσφυρίγματα σε συγκεκριμένα παιγνίδια θα βρισκόμασταν σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση αλλά και πάλι είμαστε καλά και μπορούμε να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο για 4η φορά την τελευταία πενταετία ,από το 2017
Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον πρόεδρο Θωμά Μουμιτζιδέλη γιατί έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα εδώ και 25 χρόνια και το δύσκολο φετινό καλοκαίρι βγήκε μπροστά με αποφασιστικότητα και έκανε σπουδαίες κινήσεις για να ξαναγίνει η ομάδα πρωταγωνίστρια.

Συγχαίρω επίσης τους συνεργάτες του στην Διοίκηση ,τον προπονητή Αλέξη Ταρινίδη που είναι ένας νεαρός και ελπιδοφόρος τεχνικός με άριστο χαρακτήρα και φυσικά όλους τους παίκτες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα παιγνίδια.

Θέλω επίσης να αναφερθώ ειδικά στον μέχρι πέρυσι πρόεδρο Μάκη Ρόμπη ,να τον ευχαριστήσω για την τεράστια προσφορά του όλα αυτά χρόνια στην ομάδα (που συνεχίζει και φέτος να βρίσκεται στην ομάδα και να βοηθάει σημαντικά) και να ευχηθώ να επιστρέψει σύντομα στην φυσική του θέση, στον πάγκο.

Κλείνοντας εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους τους κατοίκους του Νομού και ειδικά στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας και μας δίνει συνεχώς δύναμη και ώθηση για νέες επιτυχίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365