Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Super League 2 ΕΠΙΣΗΜΟ: Επιτρέπεται η συμμετοχή του Αλμωπού

Δείτε την ανακοίνωση

Δείτε την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματα για το θέμα του Αλμωπού Αριδαίας, μετά την δικαίωση των κυανόλευκων στο Διοικητικό Εφετείο:


Δείτε την ανακοίνωση:

Κατόπιν απόφασης της Προέδρου του Θ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Ε.Ε.Α. περί ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής, επιτρέπεται προσωρινά η συμμετοχή της ΠΑΕ Ο Άλμωψ ΑΠΟ Αριδαίας 2020 στο πρωτάθλημα Betsson Super League 2, 2021-2022.


Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Super League 2

5 σχόλια:

  1. Ναι αλήθεια γιατί πρωσορινα τί σημαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ερώτημα αυτό φωνή βοωντος εντι έρημο, μήπως έχουν κάποια εκκρεμότητα στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπωρει νά μας πει κάποιος ό αγώνας τού Αλμωπου ποτε θά γίνει; γιατί ούτε διαιτητές δεν έχουν ορίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τό μπαχαλο συνεχίζεται οι κύριοι τής Ε.Π.Ο καί σούπερ λιγκ 2 κάνουν χαρες σέ κάποιες ομάδες όπως την Νίκη Βόλου πού βάζει σάν δικαιολογία ότι δεν μπορεί μάλλον δεν δέχεται νά παίξει αγώνα με Αλμωπο λέει γιατί παίζει κύπελλο, θά ήθελα νά ήξερα αν δεν τημωρουταν ό Αλμωπος πού ό αγώνας ήταν Σάββατο τί θά έλεγαν δεν παίζουμε πάλι;αν αυτό τό λένε για πρωτάθλημα εγώ είμαι ο Μαραντόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365