Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Φρίκη: Έριξαν φόλα στην τυφλή σκυλίτσα που είχε διανύσει 10 χλμ στη Νάουσα

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Η τυφλή σκυλίτσα που είχε περπατήσει 10 χιλιόμετρα για να γυρίσει σε εκείνον που την είχε σώσει, έφυγε από τη ζωή δηλητηριασμένη από φόλα.

Πριν από λίγο καιρό, η ιστορία της τυφλής σκυλίτσας από τη Νάουσα που είχε περπατήσει 10 χιλιόμετρα για να γυρίσει στον άνθρωπο που την είχε σώσει είχε συγκινήσει.

Δυστυχώς, το συμπαθές τετράποδο είχε την ατυχία στη συνέχεια να πέσει θύμα απάνθρωπων αγνώστων, οι οποίοι τη δηλητηρίασαν με φόλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr, το άτυχο ζώο είχε βγει για την καθιερωμένη της βόλτα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του Δημήτρη Σιδηρόπουλου, είχε μετά βίας τις δυνάμεις της, καταλήγοντας λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μιλήσαμε με γιατρό πήραμε φάρμακα όρους αντιβιώσεις το παλέψαμε. Για αρκετές ώρες μείναμε στο πλευρό της όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης δυστυχώς όμως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι αλλά δεν είναι, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ας ελπίσουμε πώς είναι το τελευταίο σκυλάκι που πεθαίνει έτσι».

Σημειώνεται πως και πριν από 10 ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλα τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες, με τους κατοίκους να καταφέρνουν να σώσουν μόνο το ένα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365