Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Σχολεία: «Κλειδώνει» η 10η Ιανουαρίου για το άνοιγμα – Αλλαγές στο πρωτόκολλο

10 Ιανουαρίου έχει “κλειδώσει” για την επιστροφή στα θρανία
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. 

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της ερχόμενης εβδομάδας αναφορικά με τον κορονοϊό, τα οποία θα εξεταστούν διεξοδικά από τους ειδικούς επιστήμονες, είναι αυτά που θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η 10 Ιανουαρίου έχει “κλειδώσει” για την επιστροφή στα θρανία και θα εξεταστεί κατά πόσο είναι εφικτό αυτή η επιστροφή να γίνει με rapid test για τους μαθητές και όχι με self test. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξετάζονται αλλαγές και στο πρωτόκολλο. Στο τι θα γίνεται δηλαδή, σε περίπτωση κρούσματος σε μία τάξη.


Μία από αυτές, είναι να γίνονται τα ίδια τεστ σε όλους τους μαθητές της τάξης, ανεξάρτητα αν είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι.


3 σχόλια:

  1. ο διαχωρισμός δεν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.Πλέον εμβολιαστηκαν όλοι οι νορμαλ.
    Ο διαχωρισμός θα είναι επιπόλαιοι ή λογικοί γονείς.
    Μεγαλώνουμε, προσέχουμε, παλεύουμε, να κάνουμε τα παιδιά μας επιστήμονες και δεν θα ακούμε τους επιστήμονες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακράν το καλύτερο σχόλιο. Καλή χρονιά σας εύχομαι!

      Διαγραφή
  2. Με τόσα κρούσματα δε πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία γιατί θα είναι σε κίνδυνο τα παιδιά και οι οικογενείες του όταν οι ταξεις έχουν πάνω από 20 παιδιά .Τηλεκπαίδευση για 2 εβδομάδες τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365