Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Με ισοπαλία έκλεισε ο 1ος γύρος για τον Α.Σ. Γιαννιτσά

Ισοπαλία 1-1
Με ισοπαλία εντός έδρας έκλεισε ο Α.Σ. Γιαννιτσά τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας έληξε με σκορ 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα 3λεπτό που η ομάδα μας δημιούργησε 2 καλές ευκαιρίες με τον Πρέτσι και τον Γαλούπη, ήταν ανούσιο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο αλλά η μία εξουδετέρωνε την άλλη.

Το δεύτερο μέρος όμως αποζημίωσε όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, καθώς δημιουργήθηκαν περισσότερες φάσεις, με τον Α.Σ. Γιαννιτσά να ανοίγει το σκορ στο 55ο λεπτό με τον Γαλούπη, όταν μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Μπαμπαλή, βρέθηκε σε τετ α τετ από πλάγια αριστερά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Η ισοφάριση για τη Μηχανιώνα ήρθε στο 81ο λεπτό όταν ο διαιτητής είδε φάουλ στο χώρο του κέντρου υπέρ των φιλοξενούμενων, το φάουλ εκτελέστηκε με βαθιά σέντρα που απομακρύνθηκε από την άμυνα αλλά στην επαναφορά που έγινε η μπάλα πήρε ύψος, ξεγέλασε τον Μούτσα που προσπάθησε να απομακρύνει κάνοντας πίσω βήματα, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Ιγνατίδης, χωρίς αντίπαλο καθώς ο Μούτσα είχε βγει εκτός μάχης έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Πλατσιώτας Στ., Γαλούπης (86′ Πετράκης), Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Σαμαράς, Τσιάκαλος (78′ Δεληχατζής), Χατζηαλεξιάδης (89′ Ελευθεριάδης), Χαραβητίδης, Πρέτσι και Μυλωνάς (89′ Αλμπάνης). Στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Μαυρομάτης και Παπακαρμέζης.

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας: Συλέκτης, Μπάρδας (28′ Παϊραζίδης), Προκοπίου (46′ Τσακιρίδης), Λαγόντζος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας (70′ Μουράτι), Παπαγεωργίου, Ιγνατίδης (88′ Ζουρνατζάκης), Ξανθόπουλος και Κανέλης (46′ Δεληγιαννίδης). Στον πάγκο έμειναν οι: Μπουλίγμπασι, Τζουβάρας, Καρδαμήλας και Κεφαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365