Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ζωή της 24χρονης από τα χτυπήματα της μοίρας

Εδώ και δύο χρόνια ανεβαίνει έναν Γολγοθά

Συγκλονίζει η προσωπική ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Πίσω από τον βιασμό εικάζεται ότι κρύβονται γόνοι ευκατάστατων οικογενειών. Η 24χρονη κοπέλα με θάρρος και αποφασιστικότητα έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει πίσω ώστε οι δράστες να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.


Η 24χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εδώ και δύο χρόνια ανεβαίνει έναν Γολγοθά. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από το Φεβρουάριο του 2020 έχασε τους δύο γονείς της και τον άνθρωπο, που μαζί είχαν αποφασίσει να χτίσουν μια κοινή ζωή, τον αρραβωνιαστικό της.


Τον Φεβρουάριο του 2020 πεθαίνει ο πατέρας της σε τροχαίο σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του. Τον επόμενο χρόνο τον Μάρτιο, πέθανε ο νεαρός αρραβωνιαστικός της από καρκίνο, ενώ μόλις λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη μητέρα της.


«Πάλι μαύρο μαμά»

Οι αναρτήσεις της μέσω Facebook είναι σπαρακτικές. Τον Φεβρουάριο αποχαιρέτησε μέσω facebook τον μπαμπά με τέσσερις λέξεις: «Καλό ταξίδι μπαμπάκα μου…». Τον Μάρτιο του 2021 έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς φίλους της ότι έφυγε από τη ζωή ο αρραβωνιαστικός της: «Ζωή μου όλη πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας, είσαι τα πάντα για μένα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω».


Η μοίρα χτυπά και πάλι τον Μάιο με την ίδια να γράφει: «Μαμάκα μου σε έχασα και εσένα… πάλι μαύρο μαμά, θα μου λείψεις απίστευτα δε θα σε ξεχάσω στιγμή καλό παράδεισο να δεις το μπαμπά και το Δ… ΣΑΓΑΠΩ»


Παρά τις δυσκολίες της ζωής η ίδια κατάφερε να βρει το κουράγιο και να σταθεί στα πόδια της, χωρίς να ξέρει τι της επιφύλασσε η μοίρα.


Σε ένα πάρτι με φίλους και γνωστούς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την 24χρονη και την βίασαν, ενώ η ίδια δεν είχε τις αισθήσεις της…


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για μαστροπεία με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Για την υπόθεση βιασμού της συνελήφθη ήδη ένας 27χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος αργότερα, ενώ ταυτοποιήθηκε ένα ακόμα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365