Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: “Κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί”, λέει ο δικηγόρος της 24χρονης

Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε τα όσα κτηνώδη βίωσε

Ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι η Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.


Μετά την κατάθεση, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, εξέφρασε την ανησυχία του για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων λέγοντας πως “κάτι δεν πάει καλά“.


Στη συμπληρωματική κατάθεση, όπως είπε ο κ. Ζιώγας, η καταγγέλλουσα προσκόμισε μηνύματα και κλήσεις, τα οποία όπως δηλώνει ο δικηγόρος “είναι αποδεικτικά στοιχεία” και πως “επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της εκείνη την ημέρα“.


“Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την πρωτοχρονιά. Τα είπε με θάρρος και το κεφάλι ψηλά. Επιβεβαιώσαμε όσα κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες και προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα ισχυρίστηκε. Έφερε μηνύματα τυπωμένα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της. Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις σε αυτά που είπε” εξήγησε ο δικηγόρος της Γεωργίας.


Ο κ. Ζιώγας, βέβαια, μίλησε και για τις εξετάσεις ούρων και αίματος και για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, “Ενημερώθηκα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σήμερα, θα έχουμε νέα με τις λοιπές εξετάσεις. Είναι γνωστό ότι δόθηκε ιατροδικαστική εξέταση που έχει την κλινική εξέταση της Γεωργίας. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα όσα λέει η κλινική εξέταση. Είναι ένα θέμα που τίθεται στην ανάκριση. Η ανακρίτρια δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση” τόνισε.


Συμπληρωματικά, ανέφερε πως “όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να ανοίξει ο δρόμος και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή. Τα ούρα ελήφθησαν την ίδια μέρα. Έπρεπε να παρθεί και αίμα αλλά δεν πάρθηκε. Δεν πιστεύουμε ότι θα βλάψουν το αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την ιατροδικαστική εξέταση“.


Διαλυνάς: Έχουν γίνει παραλείψεις από τις αρχές για την υπόθεση της 24χρονης – Εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί

Έχουν γίνει παραλείψεις κατά την καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της στην αστυνομία, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν εκλήθη αμέσως ιατροδικαστής και δεν ελήφθησαν εγκαίρως ούρα και αίμα. Ο κ. Διαλυνάς αποκάλυψε ότι γίνεται έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί.

“Έχω στοιχεία για το κύκλωμα και θα τα δώσω στις αρχές” κατέληξε ο κ. Διαλυνάς.

Πηγή: thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365