Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Νέα καταγγελία 29χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει πολλές ομοιότητες με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας

Πολλές ομοιότητες

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως σχετικά με απόπειρα βιασμού κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία καταγγέλλει ότι παρασύρθηκε με πανομοιότυπο τρόπο από έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.


Ομοιότητες ανάμεσα στην περιπέτεια της 24χρονης Γεωργίας την Πρωτοχρονιά και σ’ αυτήν που βίωσε πριν από 4,5 χρόνια καταγγέλλει μία 29χρονη (σήμερα) κοπέλα, επίσης από τη Θεσσαλονίκη.


Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Open, τόσο ο διοργανωτής του πάρτι στο οποίο πήγε ήταν ο ίδιος, ενώ και αυτή αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία μετά την κατανάλωση ποτού που ήπιε.


Ειδικότερα, η 29χρονη κοπέλα αποκαλύπτει ότι το Σεπτέμβριο του 2017 παρασύρθηκε από έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.


«Ναι, έχει πολλές ομοιότητες, γιατί και σε μένα ήταν πολύ επίμονος να βρεθούμε είτε οι δυο μας, είτε να πάω έξω να τους βρω. Έχει ομοιότητες μέχρι και στο ποτό, που δεν το θεωρώ τυχαίο ότι ήταν το ίδιο. Θεωρώ ότι δεν είναι δύο μεμονωμένες περιπτώσεις. Έγιναν με απόσταση 4-5 χρόνων. Θεωρώ ότι ενδιάμεσα τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά», περιέγραψε η 29χρονη στο Open.


Η ίδια ευτυχώς ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις της και βρήκε τη δύναμη να φύγει από το κλαμπ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365