Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Διπλό σοκ στην Καρδίτσα: Πέθαναν αιφνιδίως 33χρονη και 18χρονος

Διπλό σοκ στην Καρδίτσα

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε - Νωρίτερα είχε πεθάνει 18χρονος φοιτητής.


Μία νεαρή γυναίκα από την Καρδιτσομαγούλα, απεβίωσε το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, με τα συμπτώματα να παραπέμπουν σε ανακοπή.


Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί το μοιραίο.


Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να φωτιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.


Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου ενός 18χρονου, ο οποίος φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο φοιτητής, βρισκόταν σε καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν κατέρρευσε.


Πηγή: karditsalive


5 σχόλια:

  1. Γιατι άραγε.....??? Λυπάμαι πολύ αλλα θα ακούσουμε για πολλές ανακοπες τους επόμενους μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτισε μας γιατρέ με τις γνωσεις σου να μαθουμε και εμεις...

      Διαγραφή
    2. Δόκτωρ στη μ@λ*κία είναι.

      Διαγραφή
    3. Λυπάμαι δε γίνεται εισαι τσιπαρισμενος....α και εχω κι'αλλο νέο εγω μπορω να το βάλω ότι ώρα θελω, εσυ μπορείς να βγάλεις αυτο που έβαλες?

      Διαγραφή
    4. ναι τώρα παίζω και αντιγραφές

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365