Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Τι θα ισχύσει για τους φοιτητές που θα χάσουν την εξεταστική λόγω κορονοϊού

Διαβάστε λεπτομέρειες
Δεύτερη ευκαιρία στους φοιτητές που θα χάσουν την εξεταστική λόγω νόσησης με κορονοϊό εξετάζει το Υπουργείο Παιδείας δήλωσε ο υφ. Παιδείας Α. Συρίγος.

Το υπουργείο Παιδείας Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο ώστε το κάθε τμήμα ξεχωριστά να έχει την δυνατότητα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον φοιτητή που έχει νοσήσει και δεν πήγε να γράψει το μάθημα,δήλωσε ο υφ. Παιδείας Α. Συρίγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν θα γίνει δεύτερη εξεταστική και η δεύτερη ευκαιρία θα ισχύει μόνο για όσους φοιτητές έχουν νοσήσει.

Το κάθε τμήμα θα έχει την δυνατότητα να αποφασίζει πως διαχειριστεί το θέμα, ανέφερε ο κ. Συρίγος, ενώ είπε ότι στην πλατφόρμα edupass.gov.gr θα φαίνεται σε κάθε τμήμα πόσοι νοσούν.

«Βασική μας έγνοια είναι να μην χάσουν την εξεταστική οι φοιτητές που θα νοσήσουν», σημείωσε ο κ. Συρίγος.

Ο κ. Συρίγος είπε ότι τα Πανεπιστήμια σε μια εβδομάδα ολοκληρώνουν το ακαδημαϊκό εξάμηνο και ξεκινά η εξεταστική, ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει καθημερινή επαφή, ενώ τόνισε ότι οι φοιτητές είναι εμβολιασμένοι στο 84%.


Ανέφερε ακόμα ότι οι φοιτητές μπαίνουν στην εξεταστική περίοδο και εκ των πραγμάτων, όπως είπε, τηρούνται οι αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365