Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Έκοψε βασιλόπιτα η Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου, τυχερός ο Σάλπι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου, μέσα σε εορταστικό κλίμα με τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν, από όλα τα μέλη του συλλόγου της Ανατολικής Αλμωπίας.

Μεγάλος τυχερός ο έμπειρος επιθετικός Μάριος Παντελίδης, γνωστός με το προσωνύμιο Σαλπιγγίδης, που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας και έλαβε και το ανάλογο δώρο από την διοίκηση.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση και τις εικόνες από την επίσημη ιστόσελίδα της ομάδας.

«Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε τραπέζι που έγινε κατω από κλίμα συσπείρωσης και ανανέωσης της ομαδας , θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την Μαυρη Θυελλα , παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει . Να ευχηθούμε καλή χρονια με υγεία σε όλους.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365