Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Τσίπρας – Τι συμπτώματα αντιμετωπίζει

Όπως είπε, τόσο η Μπέττυ όσο και τα δύο παιδιά τους είναι αρνητικοί μέχρι στιγμής

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.


O Αλέξης Τσίπρας με ένα σύντομο tweet στον προσωπικό λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως είπε, τόσο η Μπέττυ όσο και τα δύο παιδιά τους είναι αρνητικοί μέχρι στιγμής.


Σημείωσε πως τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει είναι ήπια.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter: «Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365