Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών: Αναβάλλονται οι προπονήσεις

Διαβάστε την ανάρτηση της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών

Διαβάστε την ανάρτηση της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών:


Προσοχή έκτακτη ανακοίνωση  

(Γιαννιτσά,   Δευτέρα  3.1.2022) 

Από την  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ανακοινώνεται πως αναβάλλονται, λόγω έξαρσης των κρουσμάτων στον γενικό πληθυσμό, οι προπονήσεις σε όλες της ηλικίες, ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ.

Κρίνουμε ορθών να προσανατολιστούμε πάνω στις αποφάσεις και τα πρωτόκολλα που θα παρθούν, θα  ανακοινωθούν και θα ισχύουν για τα σχολεία.

Η ΕΠΣΠ ανέβαλε την τα παιδικά πρωταθλήματα μέχρι και τέλος Ιανουαρίου ενώ τα ανδρικά μέχρι μέσα Ιανουαρίου.  


Για τους επιλεγμένους  ποδοσφαιριστές μας που κλήθηκαν  στις μικτές της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ , θα υπάρχει προσεχώς ανακοίνωση  για προπονήσεις  εν όψει των αγόνων της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου στους Γαλατάδες, κόντρα στης ομάδες της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. 

Σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας , να φοράτε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις,  …. γενικά να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Να ενημερώνεστε υπεύθυνα  από την Σελίδα μας εδώ  και από το επίσημο site της ΕΠΣΠ : https://epspellas.gr/index.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365