Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Αλμωπός Αριδαίας: Οριστική αναβολή του αγώνα με τα Τρίκαλα

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως ο αυριανός αγώνας απέναντι στα Τρίκαλα για την 12η αγωνιστική της Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος BETSSON Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 08-01-2022 και την Κυριακή 09-01-2022 αναβάλλονται λόγω COVID-19.»


Α.Ε.Λ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 


Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 


ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΠΑΟΚ Β’ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – Α.Ο ΞΑΝΘΗ 

1 σχόλιο:

  1. Ωραία πράγματα, τώρα τό πότε θα ολοκληρωθεί τό πρωτάθλημα αυτό ό Θεός βοηθός, υγεία νά έχουν όλοι οι αθλητές καί βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365