Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Είχε και την Δόξα και την χάρη ο Πρίγκιπας του Κάμπου!

Πηγή: Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης

Επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης και ξεκίνημα του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα με μία ακόμη νίκη για τον Απόλλωνα. Μετά από ένα μήνα παύσης σίγουρα η επαναφορά στις αγωνιστικές δραστηριότητες ήθελε ιδιαίτερη προσοχή παρ΄ όλο την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Με αρκετές απουσίες ο Απόλλωνας αλλά με αιχμή του δόρατος για ένα ακόμα παιχνίδι τον Σκαπέρδα, με mvp του αγώνα τον Γαβριηλίδη αλλά και με την πολύ καλή παρουσία όλων των υπόλοιπων παιδιών που αγωνίστηκαν δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο ημίχρονο ΄΄ καθάρισαν΄΄ τον αγώνα !

3ο ο Σκαπέρδας θα βγει τε τα τετ  με τον τερματοφύλακα τον οποίο θα προλάβει με ΄΄ τσίμπημα΄΄ της μπάλας η οποία όμως θα σταματήσει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π. Μυλοτόπου.

6ο πολύ ωραία σέντρα του Γαβριηλίδη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι για το κεφάλι, ποιανού άλλου, από του Σκαπέρδα στέλνοντας την μπαλιά στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

14ο ωραία επέλαση του Νήρα από αριστερά και πλάγια θα σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα όμως να την στέλνει πάνω από τ΄ οριζόντιο δοκάρι.

23ο Σε μία από τις ελάχιστές εμφανίσεις της Δόξας στα καρέ του Απόλλωνα θα κερδίσει κόρνερ το όποιο θα εκτελέσει πολύ καλά φαλτσαριστά ο Σιμήτης και με την βοήθειά του ευνοϊκού ανέμου θα καταλήξει στα δίχτυα στο ύψος του δευτέρου δοκαριού ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1 – 1.

50ο ο Γαβριηλίδης (η παρουσία του όποιου σημειωτέων αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία αυτή) θα κάνει μία απλό τις γνωστές του επελάσεις και με ωραίο σουτ θα σημειώσει το 2 – 1.

75ο ο Παπαδόπουλος Γ. από δεξιά θα εκτελέσει καλοτραβηγμένο κόρνερ στο ύψος της μικρής περιοχής με τον υψηλόσωμο Νήρα να σηκώνεται για κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

78ο ο Γαριηλίδης από τα δεξιά θα περάσει δύο αντιπάλους θα μπει στην μεγάλη περιοχή και στην σέντρα του ο Πασχαλίδης ως άλλος τερματοφύλακας θα διώξει την μπάλα με το χέρι καταλογίζοντας το πέναλτι ο διαιτητής . Ανέλαβε να το εκτελέσει ο πρώτος σκορ της κατηγορίας Άγγελος Σκαπέρδας στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη από αυτήν που έπεσε δεξιά πλευρά του Παπαδόπουλος σημειώνοντας το τελικό 3 – 1.

Η διαιτησίας του κ.Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Κωνσταντινίδη Παπαδόπουλο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Κ.): Συμεωνίδης, Γαβριηλίδης, Σκαπέρδας, Ιωαννίδης Α., Βοτάρης, Παπαχρήστου, Γκώγκος Δ., Χ΄΄βασιλειάδης (86ο Μερτζάνης), Παπαδόπουλος Γ. (78ο Μαντής), Νήρας, Τσέρμα.

ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ.): Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης, Μανδράκης, Σιδέρης, Θέμελης, Καλλιοντζής, Σιμηχανίδης, Πασχαλίδης, Κουλάκης, Σιμήτης, Χαριτωνίδης.


Πηγή: Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365