Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Θρήνος στη Δράμα: “Έφυγε” σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κυριακίδης

Ήταν μόλις 38 ετών

Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022 «έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης μετά από τροχαίο. Ήταν μόλις 38 ετών.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον νότιο περιφερειακό της Δράμας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα που οδηγούσε ο Χρήστος Κυριακίδης προσέκρουσε σε κολόνα.


Η ανάρτηση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου


«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου μου και συνεργάτη μου στον Δήμο Δράμας Χρήστου Κυριακίδη.


Η ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια, κάνει πιο βαριά τη λύπη μου.


Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου.


Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου.


Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα , ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του.


Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.


Ήταν πάντα δίπλα μου και είχα μαζί του μια ανθρώπινη και βαθιά σχέση.


Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365