Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Ο μητροπολίτης Κοσμάς εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου στις 1 Δεκεμβρίου

Εκοιμήθη σήμερα στις 7.30 το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.


Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο μητροπολίτης Κοσμάς εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου στις 1 Δεκεμβρίου όταν ήδη ήταν πολύ επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του.


Μετά από 25 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού αποσωληνώθηκε και η κατάσταση του ήταν σταθερή αλλά παρέμενε κρίσιμη ωστόσο υπήρχε μετά την εξέλιξη αυτή αισιοδοξία.


Ο 76χρονος Μητροπολίτης είχε υποβληθεί επίσης σε τραχειοστομία, ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος και ότι από κορωνοϊό έφυγε από την ζωή και η αδερφή του.

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι κληρικοι κοιμούνται. Κανείς δεν πεθαίνει. Πεθαίνουμε μόνο εμείς οι λαϊκοί. Κρίμα και άδικο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365