Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Σημαντική ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού για το παιχνίδι με την Κοζάνη - Δείτε την αποστολή

Δείτε την ανακοίνωση
Δείτε την ανακοίνωση και την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Κοζάνη:

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως λόγω των νέων μέτρων κατά του covid και λόγω της μικρής χωρητικότητάς του γηπέδου στο Ριζάρι,κατόπιν εντολής της αστυνομικής διεύθυνσης Εδεσσας την δυνατότητα να δουν το παιχνίδι από κοντά θα έχουν μόνο πενήντα (50) άτομα, από τους οποίους οι 15 θα είναι μέλη της διοίκησης της Κοζάνης με προσκλήσεις.Λυπούμαστε πολύ για αυτή την εξέλιξη και πολύ περισσότερο που δεν θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τους πολυπληθεις φίλους και των δύο ομάδων σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

H αποστολή του Εδεσσαϊκού για το παιχνίδι με την Κοζάνη

Αύριο το μεσημέρι στις 15:00, ο Εδεσσαικός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο του Ριζαρίου την ομάδα της Κοζάνης. 
Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ριζαρίου με την αποστολή να αποτελείται από τους:
Τεντζέρη, Βαλαβάνη, Αβραμίδη, Καλαμπάκα, Κεραμυδα,Μαυροπουλο, Νικολαΐδη, Γιαννόπουλο, Προύντση, Κατικαρίδη, Τεμερτζόγλου, Κουκουλέκη, Κυζιρίδη, Σπαρτιάτη, Ντόγο, Βύρο, Μυλωνά Γ., Μυλωνά Κ., Δούιτση και Ταουσιάνη.

1 σχόλιο:

  1. Με ποιον προπονητή στον πάγκο όμως???Πότε θα ανακοινώσετε την απόλυση του κ.Ζαζοπουλου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365