Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ήττα για τη Θύελλα Σαρακηνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Την ήττα γνώρισε η Θύελλα Σαρακηνών στην Κοζάνη από τον τοπικό ΦΣ με σκορ 3-0, μετά από πολύ καλο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση κύλησε αμφίρροπη στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Φιρινίδη, που όποτε χρειάστηκε είχε θετικές επεμβάσεις, ενώ από την αλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και απείλησαν σε 2-3 φάσεις την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και μετά την αποβολή του Ιωάννου στην ανάπαυλα, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δίκαια στην νίκη, που τους φέρνει πιό κοντά στην κορυφή.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κωστούλας στο 55’, Μαυροματίδης συο 68’ και Μπίντσης στο 84’.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πολυχρονίου, (Καστοριάς), Δρουδάκης, Μπόλης (Γρεβενών).

Συνθέσεις:

ΦΣ Κοζάνη: (Σάκης Παπαβασιλείου)
Κυριακίδης, Πιριτζάους, Σερσέμης, Ντούκα, Μωυσιάδης, (84’ Παπαργυρίου), Μπακάλης, (84’ Καλαιτζής), Καραγιάννης, Μαυροματίδης, (70’ Αρσενίδης), Ψιάνος, (70’ Τσώτσος), Κωστούλας, Μπάρο, (85’ Μπίντσης).

Θύελλα:(Λεωνίδας Μπίλης)
Φιρινίδης, Ουζούνης, (70’ Κιουρτσίδης), Μαντζανάς, Πούπης, Θωμάς Γ., Μούλας, (70’ Παπαδόπουλος), Γεωργίου, (46’ Ντόγκαρης), Μουρίκι, (46’ Ευθυμιάδης), Γκέσιος, (61’ Αταλασίδης), Τσόρμπας, Ιωάννου.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365