Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 14/1 Κριός 

Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε οποιουδήποτε είδος διαφωνίας σήμερα, ειδικά με τον/την σύντροφό σας ή κάποιον στενό σας φίλο.
Η παραμικρή πρόκληση θα μπορούσε να ξεκινήσει μια έντονη σύγκρουση και αυτό δεν θα ωφελήσει κανέναν. Σε μια ή δύο μέρες δεν θα θυμάται κανείς την αιτία του τσακωμού. 

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει σωρεία προβλημάτων.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να αναφέρετε “αυτό το θέμα” και να δημιουργηθεί αναστάτωση, που θα δυσκολευτείτε να κατευνάσετε.
Αν αγαπάτε τον/την σύντροφό σας, χρησιμοποιήστε αυτή την επιπλέον ενέργεια για να κάνετε κάτι άλλο, που έχετε καθυστερήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ζώδια Προβλέψεις 14/01 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει δύο επιλογές για να διαχειριστείτε μια κρίση στην σχέση σας. Εάν θέλετε να παρατείνετε την αγωνία και να τα δώσετε όλα, μπορείτε να αρχίσετε να κρατάτε μούτρα και να του/της ρίχνετε περιφρονητικές ματιά. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ολόκληρη την κατάσταση ήρεμα και να αρνηθείτε να εμπλακείτε σε οποιουδήποτε είδους διαφωνία. 

Καρκίνος

Μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε στο κρεβάτι σήμερα, αντί να πρέπει να σηκωθείτε και να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας. Αν και δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις, θα πρέπει να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι για να επιλύσετε το πρόβλημα. Δοκιμάστε να δείτε το ζήτημα και από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους περισσότερο άτολμους. Αν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, μην περιμένετε να είναι η πιο παθιασμένη εμπειρία της ζωής σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει στις επιφανειακές ερωτήσεις όπως «Τι δουλειά κάνεις;» ή «Πού μένεις»; Δώστε του/της και μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό φέρνει στην επιφάνεια ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην σχέση σας. Αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά για να το επιλύσετε σήμερα. Και οι δύο μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσει να δει ο ένας τα πράγματα με την οπτική του άλλου.

Ζώδια Προβλέψεις 14/01 Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Εάν αισθάνεστε ικανοποιημένοι από την σχέση σας, σίγουρα θα αισθανθείτε ευχαριστημένοι όταν ο/η σύντροφός σας υπαινιχθεί ότι ήρθε ο καιρός να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Και οι δύο αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για επιτύχετε μεγαλύτερο βαθμό δέσμευσης. 

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι παρόλο που μπορεί να έχετε μεγάλες ελπίδες σε ερωτικό επίπεδο, κάποιο ραντεβού δε θα εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Μπορεί να βαριέστε τις ίδιες κοινότυπες ερωτήσεις και τις ασήμαντες λεπτομέρειες που δεν μοιάζει με τις διεγερτικές συζητήσεις που έχετε συνηθίσει. Δείτε το ως εμπειρία.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα συγκεκριμένο άτομο με το οποίο έχετε εμπλακεί πρόσφατα συναισθηματικά. Κανένας από τους δυο σας δεν βιάζεται να μπει σε μια σχέση, αλλά και οι δύο έχετε την αίσθηση ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Προχωρήστε χωρίς δεύτερες σκέψεις. 

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει πολύ προσεκτικούς σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση για κάποιον σας εσάς, που έχει συνηθίσει να κάνει πρώτα και να σκέφτεται αργότερα και που πάντα παίρνει ρίσκα. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο άτομο σας προκαλεί μια αίσθηση δέους και δεν ξέρετε να πρέπει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση ή να αποχωρήσετε. 

Ζώδια Προβλέψεις 14/01 Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθανθείτε αναστατωμένοι για ένα πρόσφατο συμβάν. Θα πρέπει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, αλλά μπορεί να μην είναι σοφό να ρίξετε κι άλλο λάδι στην φωτιά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα πριν κάνετε οποιαδήποτε απόπειρα συμφιλίωσης. Αξίζει να δοκιμάσετε.

Ιχθύες

Ίσως δυσκολευτείτε να κατανοήσετε την αντίδραση κάποιου στενού σας φίλου σε μια πρόταση που κάνατε. Είναι λες και του είπατε να πάει να πηδήξει από την ταράτσα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό είναι που δημιουργεί αυτό το κλίμα παρεξήγησης. Αν ήταν μια άλλη μέρα, δεν θα είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365