Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Με την ισοπαλία έφυγε από την Λάρισα ο Αλμωπός - Όλα τα αποτελέσματα

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Μία πολύ σημαντική ισοπαλία κατάφερε να πάρει ο ελλιπής και σήμερα Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονό, ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με κοντινή προβολή του Χατζή στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησε να αντιδράσει, κάτι το οποίο κατάφερε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44', με τον ακραίο αμυντικό Παρασκευά Πρίκα, ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1.


Στο 2ο μισό οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα το οποίο θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Βρέσκας με βοηθούς τους Τοροσιάδη, Τυριακίδη (όλοι από Μακεδονίας).


Οι συνθέσεις:


Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (Παναγιώτου 68'), Χατζής, Νούσιος (Ζιάκας 85'), Τιμπουέ, Λεμάνγκρ.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (Μαγγίζης 89'), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 75'), Καράμπελας, Πρίκας, Γιουκούδης (Μπακούτσης 68'), Ρόβας.


Αποτελέσματα:



Βόρειος όμιλος:


Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας 1-1


Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός 2-2


Βέροια - Πιερικός 4-1


17:00 ΑΕΛ-Νίκη Βόλου ERTSPORTS



Νότιος όμιλος:


Ζάκυνθος - Διαγόρας 0-2


ΟΦ Ιεράπετρας - Αστέρας Βλαχιώτη 3-1


Καλλιθέα - Εργοτέλης 3-2


Αιγάλεω - Καραϊσκάκης 1-0


Λεβαδειακός - Καλαμάτα 0-0


Επισκοπή - Κηφισιά 1-0

6 σχόλια:

  1. Ο αλμωπος έπαιζε πλήρης με όλους τους πρωτοκλασατους, βλέπε ροβα γιουκουδη.
    Πάλι γκολ από κόρνερ πρέπει να το δουλέψουν προπόνηση.
    Το στοίχημα δίνει λεφτά σε πονηρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αλμωπαρα! Έχουμε μια πολυ σκληροτράχηλη ομαδα, κοουτς Τυριακιδη εισαι μεγάλος μάγκας! Κομβικά τα 2 επόμενα εντός έδρας ματς.. Μια ζωή Αλμωπος δεν γίνεται αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα θέλει στήριξη από όλους. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα καλά καί ωραία ρε παιδιά αλλά αυτή ή ομάδα έχει έναν δημοσιογράφο και φωτογραφίες δεν βλέπουμε από τούς αγώνες τής ομάδας μας, τότε τί τόν έχουν τόν δημοσιογράφο στην επίσημη ιστοσελίδα έπρεπε νά έχει έστω και ένα βιντεάκι, τό αναφερο αυτό γιατί δεν μας έχει πού δεν μας έχει αυτή η κρατική τηλεόραση σέ κανένα παιχνίδι τουλάχιστον ας δούμε μέσω κάποιου βίντεο ή φωτό, είναι ιστορικό γεγονός αυτό τό κατόρθωμα μίας μικρής πόλεις νά παίζει ή ομάδα τής σ'αυτήν την κατηγορία μετά από τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κανεις ρε μεγαλε? η ομαδα σε ολα τα εντος πληρωνει φωτογραφο και ολες οι φωτο ανεβαινουν στα σοσιαλ. που ζεις? Και επίσης τα παιδια στο σαιτ παντα εχουν φωτο απο τα εκτος ματς. ο,τι μπορουν κανουν. μονο παραπονα ειστε. Αντωνης Σ.

      Διαγραφή
  5. Σε ποιο σαιτ φιλος ποιο περισσοτερες φωτο βαζει το 365 παρα το επισημο σαιτ,κατι ακομα οχι μονο στα εντος εδρας φωτο αλλα και εκτος εδρας εννοειτε οτι πηγαινει μαζι με την ομαδα ο υπευθυνος τυπου γι αυτον τον λογο ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365