Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Διπλή μεταγραφική επιστροφή στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει:

1) τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Βασίλη Τσεντεμίδη από τη Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου! Ο Βασίλης, ιδιαίτερα αγαπητός,  επιστρέφει στην Ομάδα μας για μια δεύτερη θητεία βοηθώντας και αυτός τη φετινή προσπάθεια της Ομάδας μας.

2) τη μεταγραφή του μεσοαμυντικού Λευτέρη Νούση από την ΑΠΣ Θύελλα Γαρίτσας, ομάδα Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας! Ο Λευτέρης επιστρέφει, έπειτα από δυόμιση χρόνια, στην ομάδα της γενέτειράς του.   

Βασίλη και Λευτέρη σας καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και προσωπικό επίπεδο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365