Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωσε Τρύφων Μούλα η Θύελλα Σαρακηνών

Ανακοίνωση

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Τρύφων Μούλα ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, κάνοντας σεφτέ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το νέο μεταγραφικό κ απόκτημα των Πειρατών αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Νησίου και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων σε Εδεσσαικό, Νίκη Καλής και Ορφέα Ριζαρίου.

Ο έμπειρος μέσος συμμετείχε εδώ και καιρό στις προπονήσεις της Θύελλας, με τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη να εισηγείται την απόκτηση του.

Η οικογένεια της Θύελλας Σαρακηνών τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται μόνο επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365