Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Αλμωπός: Όχι στον διαχωρισμό - “Κεκλεισμένων των θυρών” η αναμέτρηση με την ΑΕΛ

Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, ανακοινώνει στον κόσμο της πως λόγω των νέων μέτρων κατά της πανδημίας δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Σεβόμενοι τον κόσμο της Αλμωπίας, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας απο την πρώτη στιγμή, είχαμε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια μας για τα νέα μέτρα, τα οποία μετατρέπουν τις αναμετρήσεις μας σε “κεκλεισμένων των θυρών”.

Η ΠΑΕ θα λάβει ελάχιστο αριθμό προσκλήσεων, τις οποίες ωστόσο δεν μπορεί να διανέμει προκειμένου να μην υπάρξουν αδικίες εις βάρος φιλάθλων.

11 σχόλια:

  1. Ναι νωρις θυμηθηκατε τν διαχωρισμό,πριν που βαζατε μονο μπολιασμένενους εκει δν υπηρχε διαχωρισμος της κοινωνίας? Μακάρι κ μετά την πανδημία με 100 φιλαθλους να ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ11 Ιανουαρίου 2022 στις 4:08 μ.μ.

      Α... δεν είσαι καθόλου καλά εσύ... Μνημόνια μέχρι να παγώσει ο ΗΛΙΟΣ (μακαρι πρασινος) στον Ελληνικό Λαό... Τα αξίζουμε...

      Διαγραφή
    2. 4:08 τώρα πάνε κανε και 4η δοση ξανα πληρωσε διαρκειας κ πανε δες την ομάδα σου 🤣🤣🤡🤡 μπεε 🐑🐑🐑

      Διαγραφή
    3. φαντάσου σε καμιά Λάρισα ή καμιά Βέροια να παραπονεθεί φίλαθλος για την ομάδα...τον πάτησε το τραινο.

      Διαγραφή
  2. δεν θα εχει φιλαθλους? εμεις που εχουμε καρτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα ο αλμωπός έχει πάνω από 1.000 εισιτήρια διαρκείας; Γιατί αλλιώς δεν υπάρχει διαχωρισμός μπορούν να εισέλθουν όσοι έχουν τα εισιτήρια διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τώρα τά βάζετε με τόν Αλμωπο για το χάλι αυτό άλλοι φταίνε, σ'εκείνους νά τά πείτε τώρα ετοιμάζεται καί ή τέταρτη δόση του εμβολίου,ας περιμένουμε κι άλλες μεταλλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταρατσα κερκιδα ερχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλάβατε τώρα τί μας έχει κάνει αυτός ο Κούλης, μαλώνουμε εμβολιασμενοι καί μη ενώ αυτοί οι κύριοι τά οικονομανε με τίς μάσκες τά ραπιτ τά σελφ τέστ τα εμβόλια, επίσης τά τόσα ψέματα τούς για κρούσματα πού τά πολλαπλασιάζουν για νά μας έχουν μαντρομενους καί νά μήν αντιδρούμε σε τίποτα, ξυπνάτε ρεεέεεεεεε μας περνούν για ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά καταλαβαίνετε λίγο από μαθηματικά?
    Επιτρέπονται ως 1000 άτομα με βάση την χωρητικότητα.
    Αντε θα πω 500 για μας.
    Έχει πάνω από 200,300,500 διαρκείας?
    Δεν υπάρχει διαχωρισμός.
    Βάλτε τα διαρκείας μέσα.
    Για τον εμβολιασμό δεν φταίει η ομάδα.
    Εμβολιασμενοι με διαρκείας μέσα.
    Αλλά δεν έχει φράγκα από εμάς, τα πήρατε με τα διαρκείας. Γι αυτό δεν βάζετε κόσμο.
    Τα διαρκείας μέσα οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365